GREENCARE-LANNOITTEET

GreenCare Puutarhan Kevät

Suomen suosituin lannoite kaikille pihan ja puutarhan kasveille. Auttaa kasveja Suomen vaihtelevissa olosuhteissa kukoistamaan ja voimaan hyvin.

Aito kivennäislannoite, joka sisältää kaikki kasvien keväällä tarvitsevat kivennäis- ja hivenaineet. Kasvien kevätkehitys nopeutuu ja kasvit kukkivat koko kesän ja kasvavat tasaisesti.

Ravinteet ovat kasveille parhaassa käyttökelpoisessa muodossa ja ne vaikuttavat nopeasti.

Tuote on helppokäyttöinen, pölyämätön ja riittoisa.

Riittoisuus 1kg/ 17m2

GreenCare Herkkuperuna lannos

Erikoislannoite oman maan herkkuperunoille.

Aito kivennäislannoite, joka sisältää tasapainoisesti kaikkia herkullisen perunan tarvitsevia ravinteita. Tuote sisältää typpeä ja kaliumia oikeassa suhteessa. Perunat pysyvät kauniin vaaleina myös keittämisen jälkeen.

Riittoisuus: 1l / 15m2

GreenCare Grobiootti™ luomuravinne

Grobiootti – hyötymikrobeja sisältävä kasiperäinen luomuravinne syötävien kasvien kasvattamiseen. LUOMU

Pienirakeinen luomuravinne sopii kaikkien hyötykasvien kasvattamiseen kastatusaatikossa, ruukussa, kasvihuoneessa ja kasvimaalla. Sopii hyvin myös varastolannoitukseen. Ravinteen sisältämät Grobiootti- hyötymikrobit edistävät kasvisten kastua ja parantavat kuivuudenkestävyyttä. Oikeat ravinteet lisäävät satoa ja kasvisten makua.

Riittoisuus 1l/ 6m2

GreenCare Nurmikon Sammal Pois™

Tehokas kaksivaikutteinen lannoite sammaleiselle nurmikolle. Poistaa sammaleen nurmikolta nopeasti nurmikkoa hoitaen.

Lannoite aktivoi maan pieneliöstöä ja hoitaa maata parantamalla sen mururakennetta. Tuote vaikuttaa nopeasti ja sammal häviää nurmikolta jopa viidessä päivässä. Huomaamattomat pienet rakeet eivät haittaa nurmikon käyttöä.

Vähentää maan happamuutta nopeasti, jolloin sammal kuolee. Sisältää typpeä joka vahvistaa nurmikkoa. Tuote ei tahraa puutarhan kivipintoja. Pieniä rakeita on helppo levittää tasaisesti ja annostella litroina.

Riittoisuus 1l/ 12m2

GreenCare Puutarhan Syksy

Auttaa puutarhan kasveja valmistautumaan talven tuloon ja talvehtimaan vaihtelevissa talviolosuhteissamme. Edistää syksyllä muodostuvien kukka-aiheiden muodostumista. Tuote sopii myös happaman maan kasveille

Maaperän pieneliöstö aktivoituu lannoitteen sisältämien kasviperäisten raaka-aineiden ansiosta. Kun maa voi hyvin myös kasvit viihtyvät ja heräävät keväällä uuteen kukoistukseen. Kasviperäiset raaka-aineet lisäävät hyödyllisten pieneliöiden toimintaa maassa, parantavat maan mururakennetta ja sitovat hiiltä maaperään.

Ravinteet ovat kasveille parhaassa käyttökelpoisessa muodossa ja ne vaikuttavat nopeasti.

Tuote on helppokäyttöinen ja riittoisa.

Riittoisuus: 1l / 20m2

GreenCare Ympäristön Ystävä puutarhalannoite

Patentoitu, luontoa säästävä ja riittoisa kierrätyslannoite kaikille puutarhan kasveille. Ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Suomalaisen innovaation ansioista kasvi pystyy hyödyntämään maan ravinnevarat tehokkaammin. Lannoite yhdistää perinteisen kivennäislannoitteen ja orgaanisten lannoitteiden hyvä ominaisuudet ja lisää pieneliöiden toimintaa maassa, parantaa maan mururakennetta ja huomio uudella tavalla ympäristön ja maan hyvinvoinnin.

Riittoisuus 1l/ 10m2

GreenCare Nurmikon Kevät& Kesä plus™

Kaksivaikutteinen lannoite, joka saa nurmikkosi näyttämään vihreämmältä ja kauniimmalta koko kesän.

Luonnomukainen koostumus hoitaa sekä nurmikkoa, että kasvualustaa. Ravinteet vapautuvat maahan tasaisesti, jolloin nurmikko kasvaa hillitysti ja väri säilyy tasaisen virheränä koko kesän. Kasviperäiset raaka-aineet hoitavat maaperää ja lisäävät hyvien mikrobien toimintaa ja parantavat maan rakennetta.

Huomaamattomat pienet ja pöllyämättömät minirakeet eivät haittaa nurmikon käyttöä ja ne levittyvät nurmikolle 5 kertaa tasaisemmin kuin normaalikokoiset rakeet.

Riittoisuus 1l/ 40m2