Tuotteet

GREENCARE-LANNOITTEET

GreenCare Puutarhan Kevät

Suomen suosituin lannoite kaikille pihan ja puutarhan kasveille. Auttaa kasveja Suomen vaihtelevissa olosuhteissa kukoistamaan ja voimaan hyvin.

Aito kivennäislannoite, joka sisältää kaikki kasvien keväällä tarvitsevat kivennäis- ja hivenaineet. Kasvien kevätkehitys nopeutuu ja kasvit kukkivat koko kesän ja kasvavat tasaisesti.

Ravinteet ovat kasveille parhaassa käyttökelpoisessa muodossa ja ne vaikuttavat nopeasti.

Tuote on helppokäyttöinen, pölyämätön ja riittoisa.

Riittoisuus 1kg/ 17m2

GreenCare Herkkuperuna lannos

Erikoislannoite oman maan herkkuperunoille.

Aito kivennäislannoite, joka sisältää tasapainoisesti kaikkia herkullisen perunan tarvitsevia ravinteita. Tuote sisältää typpeä ja kaliumia oikeassa suhteessa. Perunat pysyvät kauniin vaaleina myös keittämisen jälkeen.

Riittoisuus: 1l / 15m2

GreenCare Grobiootti™ luomuravinne

Grobiootti – hyötymikrobeja sisältävä kasiperäinen luomuravinne syötävien kasvien kasvattamiseen. LUOMU

Pienirakeinen luomuravinne sopii kaikkien hyötykasvien kasvattamiseen kastatusaatikossa, ruukussa, kasvihuoneessa ja kasvimaalla. Sopii hyvin myös varastolannoitukseen. Ravinteen sisältämät Grobiootti- hyötymikrobit edistävät kasvisten kastua ja parantavat kuivuudenkestävyyttä. Oikeat ravinteet lisäävät satoa ja kasvisten makua.

Riittoisuus 1l/ 6m2

GreenCare Nurmikon Sammal Pois™

Tehokas kaksivaikutteinen lannoite sammaleiselle nurmikolle. Poistaa sammaleen nurmikolta nopeasti nurmikkoa hoitaen.

Lannoite aktivoi maan pieneliöstöä ja hoitaa maata parantamalla sen mururakennetta. Tuote vaikuttaa nopeasti ja sammal häviää nurmikolta jopa viidessä päivässä. Huomaamattomat pienet rakeet eivät haittaa nurmikon käyttöä.

Vähentää maan happamuutta nopeasti, jolloin sammal kuolee. Sisältää typpeä joka vahvistaa nurmikkoa. Tuote ei tahraa puutarhan kivipintoja. Pieniä rakeita on helppo levittää tasaisesti ja annostella litroina.

Riittoisuus 1l/ 12m2

GreenCare Puutarhan Syksy

Auttaa puutarhan kasveja valmistautumaan talven tuloon ja talvehtimaan vaihtelevissa talviolosuhteissamme. Edistää syksyllä muodostuvien kukka-aiheiden muodostumista. Tuote sopii myös happaman maan kasveille

Maaperän pieneliöstö aktivoituu lannoitteen sisältämien kasviperäisten raaka-aineiden ansiosta. Kun maa voi hyvin myös kasvit viihtyvät ja heräävät keväällä uuteen kukoistukseen. Kasviperäiset raaka-aineet lisäävät hyödyllisten pieneliöiden toimintaa maassa, parantavat maan mururakennetta ja sitovat hiiltä maaperään.

Ravinteet ovat kasveille parhaassa käyttökelpoisessa muodossa ja ne vaikuttavat nopeasti.

Tuote on helppokäyttöinen ja riittoisa.

Riittoisuus: 1l / 20m2

GreenCare Ympäristön Ystävä puutarhalannoite

Patentoitu, luontoa säästävä ja riittoisa kierrätyslannoite kaikille puutarhan kasveille. Ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Suomalaisen innovaation ansioista kasvi pystyy hyödyntämään maan ravinnevarat tehokkaammin. Lannoite yhdistää perinteisen kivennäislannoitteen ja orgaanisten lannoitteiden hyvä ominaisuudet ja lisää pieneliöiden toimintaa maassa, parantaa maan mururakennetta ja huomio uudella tavalla ympäristön ja maan hyvinvoinnin.

Riittoisuus 1l/ 10m2

GreenCare Nurmikon Kevät& Kesä plus™

Kaksivaikutteinen lannoite, joka saa nurmikkosi näyttämään vihreämmältä ja kauniimmalta koko kesän.

Luonnomukainen koostumus hoitaa sekä nurmikkoa, että kasvualustaa. Ravinteet vapautuvat maahan tasaisesti, jolloin nurmikko kasvaa hillitysti ja väri säilyy tasaisen virheränä koko kesän. Kasviperäiset raaka-aineet hoitavat maaperää ja lisäävät hyvien mikrobien toimintaa ja parantavat maan rakennetta.

Huomaamattomat pienet ja pöllyämättömät minirakeet eivät haittaa nurmikon käyttöä ja ne levittyvät nurmikolle 5 kertaa tasaisemmin kuin normaalikokoiset rakeet.

Riittoisuus 1l/ 40m2

GREENCARE-TURPEET

GreenCare Kasvuturve

Kuohkea ja ravinteikas yleiskasvualusta puutarhaan ja kasvihuoneeseen.

Kalkittu ja lannoitettu. Lisää kivennäismaan mikrobitoimintaa ja hiekkamaan veden ja ravinteiden pidätyskykyä. Tekee savimaasta ilmavamman.

GreenCare Luonnonturve

Monikäyttöinen puhdas ja lannoittamaton ja kalkitsematon luonnonturve. LUOMU

Soveltuu maanparannukseen lisäämään hiekkamaan veden ja ravinteiden pidätyskykyä ja tekee savimaasta ilmamamman.

GREENCARE-KUKKAMULLAT

GreenCare Luomu kukkamulta

Ravinteikas, tumma kukkamulta kaikille kodin kasveilla. LUOMU

Korka hiekkapitoisuus pitää kasvualustan ilmavana ja kasvien juuret voivat myös hyvin talvella. Lannoitettu luonnonmukaisella hyvin kypsyneellä luonnonkompostilla. Ravinteet riittävät mullassa pitkään.

GreenCare Grobiootti™Kesäkukkamulta

Kastelukiteitä ja Grobiootti – hyötymikrobeja sisältävä erikoismulta kesäkukille. Sisältää kasvukauden aikana liukenevia ravinteita, jotka yhdessä kastelulannoituksen kanssa varmistavat pitkäkestoisen kukinnan.

GREENCARE-KASVUALUSTAT

GreenCare Puutarhamulta

Korkealaatuinen yleismulta kaikille pihan ja puutarhan kasveille.

Tasapainoisesti kalkittu ja lannoitettu suolaisten puutarhakasvien tarpeiden mukaan.

GreenCare Tuijamulta

Kastelukiteitä sisältävä multa erityisesti tuijan taimien istuttamiseen.

Helpottaa hoitoa pidättämällä kosteutta juuriston ulottuvilla. Tuijamullan sisältämän ravinteet antavat tuijille syvän vihreä värisävyn.

GREENCARE-KUORIKATTEET

GreenCare Puunkuorikate

Puhdasta murskattua männynkuorta puutarhan viimeistelyyn ja helpottamaan puutarhanhoitoa.

Kate estää tehokkaasti siemenrikkakasvien taimentumista ja auttaa tasaamaan maan kosteutta sekä suojaa kuivumiselta sekä rankkasateiden aiheuttamalta pinnan liettymiseltä.

Voidaan käyttää koristekasien, pensaiden ja puiden alustoilla sekä hyötypuutarhan riviväleissä.

GreenCare Puucee ja kompostikuivike

Ilmava ja imukykyinen kuivike, joka tasaa kompostin kosteutta ja poistaa hajuja.

Kuivike lisää tehokkaasti kompostin ilmavuutta jolloin kompostoituminen tapahtuu nopeasti, siististi ja hajuttomasti.  Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön komposteille ja kuivakäymälöille.

GreenCare Puutarhakate

Puhdasta, luonnollista ja tasakokoista kuusihaketta kuusen sydänpuusta puutarhan viimeistelyyn, helpottamaan puutarhanhoitoa ja luomaan tunnelmaa.

Kate estää tehokkaasti siemenrikkakasvien taimentumista ja auttaa tasaamaan maan kosteutta sekä suojaa kuivumiselta sekä rankkasateiden aiheuttamalta pinnan liettymiseltä.

Voidaan käyttää koristekasien, pensaiden ja puiden alustoilla sekä hyötypuutarhan riviväleissä.

Puhdas luonnollinen tasakokoinen kuusihake kuusen sydänpuusta, joka kestää ja säilyy pitkään hyvänä.

Väreinä: Mullanmusta, Suklaanruskea ja Tiilenpunainen

GreenCare Puucee ja kompostikuivike plus

Ilmava ja imukykyinen kuivike, joka tasaa kompostin kosteutta ja poistaa hajuja. Sisältää luonnonmukaista, jätteen hajoamista nopeuttavaa kompostikiihdytintä.

Kompostikiihdytin lisää hajoavien mikrobien aktiivisuutta, jolloin kompostoituminen nopeutuu. Kuivike lisää tehokkaasti kompostin ilmavuutta jolloin kompostoituminen tapahtuu nopeasti, siististi ja hajuttomasti.  Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön komposteille ja kuivakäymälöille.

AURINKOVOIMA – TUOTTEET

Kanankakka

Aurinkovoima kompostoitu kanankakka on kotimainen luonnonlannoite, joka sisältää turvetta ja kanankakkaa.

Seos sopii erinomaisesti maanparannukseen ja lannoittamiseen sekä peruslannoitteeksi kaikille kasveille esim. puutarhaa, nurmikkoa ja kukkapenkkiä perustettaessa.

Super kanankakkarae

Aurinkovoima kanankakka parantaa maan kasvukuntoa ja kuohkeuttaa kasvualustaa. Aurinkovoima kanankakka soveltuu myös luomuviljelyyn.

Seos sopii erinomaisesti maanparannukseen ja lannoittamiseen sekä peruslannoitteeksi kaikille kasveille esim. puutarhaa, nurmikkoa ja kukkapenkkiä perustettaessa.

Yleislannoite

Aurinkovoima yleislannoite on tehokas, hajuton rakeistettu luonnonlannoite kaikille kasveille.
Se sisältää runsaasti orgaanista typpeä ja fosforia, joiden ansiosta vihannekset ja juurekset kasvavat elinvoimaisesti.

Puutarhamullat

Aurinkovoima puutarhamulta on käyttövalmis luonnonlannoitettu multaseos kaikkialle puutarhaasi. Runsaan kompostilannoituksen ansiosta ravinteet riittävät vaateliaillekin kasveille.Aurinkovoima puutarhamulta valmistetaan korkealuokkaisista raaka-aineista, joilla taataan ihanteelliset kasvuolosuhteet. Soveltuu kasvualustaksi yksi- ja monivuotisille kasveille.

Kukkamullat

Aurinkovoima -kukkamulta on hyvin maatunutta ja peruslannoitettua sekä kalkittua luonnonmultaa, johon on lisätty hiekkaa.

Seos sopii kasvualustaksi kaikille huone- ja parvekekasveille. Kaktuksia ja mehikasveja varten siihen on kuitenkin hyvä lisätä runsaasti hiekkaa. Kasvukauden aikaiseen lannoitukseen käyvät kaikki kukkalannoitteet.

Kuorikkeet

Aurinkovoima -kuorike on männyn kaarnasta valmistettua, torjunta-aine vapaata kuorikeainetta. Sopiva rouhintakarkeus ja rakenne takaavat monia käyttömahdollisuuksia.

Turpeet

Aurinkovoima yleislannoite on tehokas, hajuton rakeistettu luonnonlannoite kaikille kasveille.
Se sisältää runsaasti orgaanista typpeä ja fosforia, joiden ansiosta vihannekset ja juurekset kasvavat elinvoimaisesti.